Jeg sa opp abonnementet i går – hvorfor vises det fortsatt?
Abonnementet fjernes fra oversikten først når den siste betalingsperioden er utløpt. Det kan derfor vises en stund etter at du har sagt opp.
Abonnementet fjernes fra oversikten først når den siste betalingsperioden er utløpt. Det kan derfor vises en stund etter at du har sagt opp.